February 25, 2013

Our journey begins

Salam ppl..
after a few months lame gile tak update blog until now aku da bergelar wife org..wowyy..
hehe..yup it's true..on 22.12.2012, maka tamatla zaman single,zaman gedik ngade2 aku, zaman flirting (kuang kuang), and now org yang aku sangat2 cintai dan sayangi selama ini finally da jadik hak milik mutlak aku untuk selamanya.. yes, it's him, MOHD RAZAKI BIN RAMLEE... :)

Majlis pernikahan kami berlangsung di Masjid Al-Taqwa, Durian Burung..Majlis disaksikan oleh famili2 tercinta, sanak sedare, jiran tetangga, dan kawan2 yang dikasihi..
ALHAMDULLILAH, akhirnya 2 jiwa bersatu..
kalo ditanyakan tentang perasaan...mmg super duper nervous time tu..
tak sangka terlafaznya "AKU TERIMA NIKAHNYA..." aku rupenye da jadik ISTERI orang..
at first rase cam tak caye je,hihi...gush..i ask myself  "What just happening?" "Am i dreaming?"

Whatever it was such a relieve coz my husband sgt tenang time tu dan berjaya menyebut dengan hanya 1 lafaz shj, Thank U ALLAH..

Majlis kedua kami iaitu Majlis Kesyukuran berlangsung dengan jayanya..
kehadiran sahabat handai yang tercinta menyinari dan memeriahkan lagi majlis kami berdua..
everything's went perfectly..

Dear mummy, i hope u will happy for me..how i wish u were here too :(

AL-FATIHAH TO MUMMY, SORAINI BINTI SHARJI
 &
wish to both of  us to have a happy marriage till JANNAH, in sha Allah











No comments:

Post a Comment

Tekan Sini Sayang!:)