February 07, 2012

: Blessing E-day 5.2.2012 :

Salam ppl..

Sempena Maulidur Rasul ,berlangsungnya Hari pertunangan aku bersama Razaki Ramlee..
Persiapan hanya dibuat dalam masa 3 hari dan pelbagai kekalutan dan dugaan ditempuhi..haisy..
sangat kepenatan dan keleseuan yang amat sangat..!
Sehari before berlangsungnya majlis, iaitu hari Sabtu..betul2 bad day bagi aku..

First, time aku nk alih parking kete waja Razaki..kete auto and aku bajet pandai bwk kete..skali aku tertekan minyak..kete tue meluncur laju smpai kt tangga aku sempat brek mengejut..perghh..mmg nahas la tangga umah aku dan bumper razaki..kua dari kete aku check balek kete, bumper da calar balar, tangga da herot berot..Ya allah, panic nye aku time tueh..muke pucat dan tak leh kate ape2..mami aku da marah2..sume org terkejut ngn tidakan drastik aku tueh..adoyai menyusahkan org betuii..
pastu aku tengok razaki senyap je,muke ttp chill and tak melenting pown..pastu aku cakap bwk kete p bengkel la..sepanjang nk g bengkel aku salahkan dye atas kejadian yg berlaku,aku mrh2 dan sgt emo..dye senyap je..sepatotnye dye yg marah aku..aku jadik emosional coz terlalu takut time tueh..but luckily, bumper kete just kene polish je dan caj only rm10..alhamdulilah, selamat duet kitorang !


2ndly, aku terjatuh betul2 kat entrance MYDIN mall..tuela sape suh pakai HIGH heels kan..maybe aku pown agak kepenatan dan sangat tak berdaya time tueh..sume org yg tengok adegan yang memalukan tue duk tergelak tak abes2..tebal muke tapi aku just wt dunno je..si razaki plak, buat muke keras cam xde ape2 yang berlaku..haha..dye pown tumpang gelak skli..

aku bersyukur sangat coz on my E-day everything's went so perfectly..alhamdulilah..
sume yang dirancang berjaya dicapai..hehe..dan i felt very hepi..
omg..i can't believe it i am Razaki's fiance..thanks to Allah for blessing the day !amin..
Rombongan lelaki da sampai..yeayea

ini encik TUNANG saye, Razaki Ramlee

our rings..


moment bakal mak mertua menyarungkan cincin

my mummy menyerahkan cincin kepada pihak lelaki,hehe

my red sister, Sh.Nur Hidayah Al-Sagoff

wif bff, Nurul Husna



Orang-orang kuat yang menjayakan majlis saye!


the BFF, Nurul Husna & Zakiah Othman

Floating roses







dat's ol !papai...
semoga pertunangan yang terjalin akan berakhir dengan mahligai perkahwinan yang diinginkan..aminn..
:)
i love u Razaki Ramlee



No comments:

Post a Comment

Tekan Sini Sayang!:)